Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve kirpi görmek

Rüyada fare ve kirpi görmek

Rüyada fare ve kirpi görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, canının sıkılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Rüyada fare ve kirpi gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada fare ve kirpi görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Rüyada ölü kirpi görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpi eti yemek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, dertlerin günden güne artacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kirpi kovalamak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikensiz kirpi görmek imkanlarının genişleyeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada oklu kirpi görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpi oku görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments