Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi kovalamak

Rüyada kirpi kovalamak

Rüyada kirpi kovalamak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada kirpi kovalamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizde güçlenme var.

Rüyada kirpi kovalamak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpi kesmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpi beslemek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, birikmiş parasının olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Rüyada kirpi oku görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kirpi görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kirpi yavrusu görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada kirpi eti görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü kirpi görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, işten yana şansının açık olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments