Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikensiz kirpi görmek

Rüyada dikensiz kirpi görmek

Rüyada dikensiz kirpi görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına inanılır.

Rüyada dikensiz kirpi gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Rüyada dikensiz kirpi görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kirpi görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kirpi görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, zararların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada oklu kirpi görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpi yemek verimli işlere gireceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kirpi beslemek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işarettir.

Rüyada beyaz kirpi görmek sonunda maddi zarara gireceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpi öldürmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yeni yollara girileceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments