Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kirpi görmek

Rüyada ölü kirpi görmek

Rüyada ölü kirpi görmek stresinin çoğalacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, istediği başarıyı göstereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, adını kirleteceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kirpi gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Rüyada ölü kirpi görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpi eti görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikensiz kirpi görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kirpi oku görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde kirpi görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kirpi görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kirpi yavrusu görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments