Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi eti yemek

Rüyada kirpi eti yemek

Rüyada kirpi eti yemek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine inanılır.

Rüyada kirpi eti yemek gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Rüyada kirpi eti yemek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpi eti görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpi yemek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kirpi görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, içinin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada oklu kirpi görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kirpi beslemek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, bol bol hayır duası alınacağına, ortak edineceğine delalet eder.

Rüyada yavru kirpi görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kendine geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz kirpi görmek maddi gücünün artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments