Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oklu kirpi görmek

Rüyada oklu kirpi görmek

Rüyada oklu kirpi görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oklu kirpi gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada kirpi oku görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, imkânların günden güne azalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada oklu kirpi görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek işlerin aksamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada kirpi eti yemek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, hayatını ailesine adayacağına, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada kirpi görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kirpi eti görmek önünün kapanacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada kirpi beslemek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kirpi görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments