Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi oku görmek

Rüyada kirpi oku görmek

Rüyada kirpi oku görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpi oku gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada kirpi oku görmek iş sahibi olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada oklu kirpi görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpi kesmek her zaman hak ettiğini alacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kirpi görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kirpi görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, donanımlı kılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpi öldürmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü kirpi görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hile ile mal elde etmeye, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments