Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpinin ısırdığını görmek

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek kısmetlerinin de kapanacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, onlara değer vereceğine delalet eder.

Rüyada kirpinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza alamet etmektedir.

Rüyada kirpi görmek sahip olduğu nimetin artacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpi öldürmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpi oku görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kirpi eti görmek kişinin geri planda kalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hane içine ay doğacağına delalettir.

Rüyada siyah kirpi görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Rüyada evde kirpi görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments