Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve kedi görmek

Rüyada fare ve kedi görmek

Rüyada fare ve kedi görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada fare ve kedi gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek rahat bir nefes alacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kediyi fare yerken görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, çok eğleneceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına işaret eder.

Rüyada kediye fare görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada fare kedi görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Rüyada kediyle fare görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare ve kedi öldürmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments