Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi fare yerken görmek

Rüyada kediyi fare yerken görmek

Rüyada kediyi fare yerken görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi fare yerken gördüyseniz:

  • Mide hassasiyetleri yaşanabilir.

Rüyada kediyi fare yerken görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çok başarılı işlere imza atacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare yerken görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kediler ve fareler görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada kedinin fareyi yemesini görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ağzında fare görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments