Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare üstüne basmak

Rüyada fare üstüne basmak

Rüyada fare üstüne basmak kişinin daha çok kazanacağına, çarelere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, düzenin bozulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare üstüne basmak gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Rüyada farenin üstüne basmak gelirinin sürekli olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet eder.

Rüyada fare üstüne basmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kedinin üstüne basmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalettir.

Rüyada mezar üstüne basmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne basmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın üstüne basmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments