Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstüne basmak

Rüyada mezarın üstüne basmak

Rüyada mezarın üstüne basmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Rüyada mezarların üstüne basmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalettir.

Rüyada mezar üstüne basmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin üstüne basmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare üstüne basmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yılan üstüne basmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin üstüne basmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments