Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin üstüne basmak

Rüyada farenin üstüne basmak

Rüyada farenin üstüne basmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ticaretinin açılacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Mevcut planların gözden geçirilmesini ya da yeniden yapılmasını gerektirecek ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada fare üstüne basmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada farenin üstüne basmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, maddi gücünün azalacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada köpeğin üstüne basmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işarettir.

Rüyada hamurun üstüne basmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada mezarların üstüne basmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Rüyada akrebin üstüne basmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne basmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments