Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının üstüne basmak

Rüyada ayakkabının üstüne basmak

Rüyada ayakkabının üstüne basmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, mutlu bir insan olunacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bunu şeref sayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokun üstüne basmak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstüne basmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrebin üstüne basmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne basmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments