Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üstüne basmak

Rüyada mezar üstüne basmak

Rüyada mezar üstüne basmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne basmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada mezarların üstüne basmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne basmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstüne basmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işarettir.

Rüyada bokun üstüne basmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada yılanın üstüne basmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalettir.

Rüyada farenin üstüne basmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments