Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın üstüne basmak

Rüyada timsahın üstüne basmak

Rüyada timsahın üstüne basmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada timsahın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Rüyada timsahın üstüne basmak umutların yıkılacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsaha basmak hedeflere ulaşılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahın üstüne binmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne basmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin üstüne basmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin üstüne basmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrebin üstüne basmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, özlemelerin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments