Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstüne basmak

Rüyada birinin üstüne basmak

Rüyada birinin üstüne basmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, geçineceğine, hayatının başarılarla dolacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Rüyada farenin üstüne basmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada hamurun üstüne basmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birinin üstüne basmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanların üstüne basmak bereketin ve verimin geleceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada mezarların üstüne basmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne basmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne basmak kimseyle konuşmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments