Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin üstüne basmak

Rüyada kedinin üstüne basmak

Rüyada kedinin üstüne basmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Rüyada kedinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Rüyada kedinin üstüne basmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada mezarların üstüne basmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne basmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerinin düzeleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalettir.

Rüyada üstüne basmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne basmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin üstüne basmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanların üstüne basmak sorunlarını bitireceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Rüyada yılan üstüne basmak maddi imkânlarının artacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments