Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tutup atmak

Rüyada fare tutup atmak

Rüyada fare tutup atmak yeni işlere gireceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare tutup atmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada fareyi tutup atmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare tutup atmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tutup atmak kısa süreli hastalık yaşamasına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yılanı tutup atmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada bacağının tutuştuğunu görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada dilin tutulması görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, ekmeğinin azalmayacağına yorulur.

Rüyada dolunay tutulması görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Rüyada güneş tutulması görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kazancın gittikçe artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments