Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı tutup atmak

Rüyada yılanı tutup atmak

Rüyada yılanı tutup atmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yüklü siparişler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı tutup atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yılan tutup atmak adının kirletilmeye çalışılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı tutup atmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada fareyi tutup atmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazancının çoğalacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada fare tutup atmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden tutup kaldırmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık tutup kaçırmak yokluğun biteceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ay tutulması görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kişinin elele tutuştuğunu görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments