Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş tutulması görmek

Rüyada güneş tutulması görmek

Rüyada güneş tutulması görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada güneş tutulması gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere tabir olunur.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşin tutulmasını görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sağlık ve hayır getireceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş tutulması görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada ay güneş tutulması görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinden tutup gitmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada balık tutup bırakmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments