Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolunay tutulması görmek

Rüyada dolunay tutulması görmek

Rüyada dolunay tutulması görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalettir.

Rüyada dolunay tutulması gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada dolunay tutulması görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada kocaman dolunay görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada dolunay görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına alamet eder.

Rüyada büyük dolunay görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada dolunayın battığını görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ay dolunay görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments