Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tutup atmak

Rüyada yılan tutup atmak

Rüyada yılan tutup atmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kısmetlerinin artacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada yılan tutup atmak gördüyseniz:

  • Hayattan keyif almanızı sağlayacak görüşmeler, ziyaretler, seyahatler veya kendinizi nasıl şımartıyorsanız, o türde her şey hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada yılanı tutup atmak hayatının tamamen altüst olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Rüyada yılan tutup atmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi tutup atmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada fare tutup atmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kazancını artıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık tutup bırakmak makam edineceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada el ele tutuştuğunu görmek hayata daha sıkı tutunacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dil tutulması konuşamamak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments