Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının tutuştuğunu görmek

Rüyada bacağının tutuştuğunu görmek

Rüyada bacağının tutuştuğunu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sorunların hallolacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağının tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada bacağının tutuştuğunu görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık tutup bırakmak borçlarının artacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yılan tutup atmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada dil tutulması görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, zahmete ve çileye düşeceğine delalet eder.

Rüyada soba tutuşturmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada fare tutup atmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada elinden tutup kaldırmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments