Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin tutulması görmek

Rüyada dilin tutulması görmek

Rüyada dilin tutulması görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, önemli kişi haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilin tutulması gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada dil tutulması görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada dilin tutulması görmek malının, parasının ve makamının artacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına tabir olunur.

Rüyada dil tutulması konuşamamak yüzünün de güleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada dilinin tutulmasını görmek çok iyi giden işlerin duracağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada odun tutuşturmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay tutulmasını görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çene tutulması görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, rızkın artacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yılanı tutup atmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments