Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi tutup atmak

Rüyada fareyi tutup atmak

Rüyada fareyi tutup atmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, her şeyin yenileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fareyi tutup atmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Rüyada fare tutup atmak doktordan doktora koşturacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi tutup atmak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan tutup atmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı tutup atmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, güzel günler yaşanacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulmasını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ipe tutunup sallanmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle elele tutuştuğunu görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments