Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kertenkele görmek

Rüyada fare kertenkele görmek

Rüyada fare kertenkele görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, varlık içinde yaşayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Rüyada fare ve kertenkele görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işarettir.

Rüyada turuncu kertenkele görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkeleden kaçmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments