Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu kertenkele görmek

Rüyada turuncu kertenkele görmek

Rüyada turuncu kertenkele görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu kertenkele gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Rüyada turuncu kertenkele görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet eder.

Rüyada su kertenkelesi görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada tavanda kertenkele görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, vefalı bir insan olacağına, kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Rüyada kertenkele görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments