Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkeleden kaçmak

Rüyada kertenkeleden kaçmak

Rüyada kertenkeleden kaçmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, lüksüne de lüks katacağına, bolluk içine olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kertenkeleden kaçmak gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Rüyada kertenkeleden kaçmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri kertenkele görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada yılan kertenkele görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele ezmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kertenkele görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele ısırması görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada beyaz kertenkele görmek çok büyük özgüven kazanacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments