Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın altında kertenkele görmek

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında kertenkele gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta kertenkele görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, ömrünün de uzun olacağına, borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, servet sahibi olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, büyük bir adım atılacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada iri kertenkele görmek dertlerinin unutulacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments