Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrep ve kertenkele görmek

Rüyada akrep ve kertenkele görmek

Rüyada akrep ve kertenkele görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, endişelerinden kurtulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kariyerinin yükseleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada akrep ve kertenkele gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kertenkele görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman kertenkele görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kertenkele sevmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kertenkeleden kaçmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments