Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve kertenkele görmek

Rüyada fare ve kertenkele görmek

Rüyada fare ve kertenkele görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare ve kertenkele gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya kariyerinizle ilgili konularda geri dönüşler son derece olumlu olmaya başlıyor.

Rüyada fare ve kertenkele görmek kazancının tükenmeyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine alamet eder.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta kertenkele görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, emeklerinin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek akıllı adımlar atacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ölü kertenkele görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kertenkele görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ayrılanların birleşeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments