Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele gördüyseniz:

  • Karar verebilmek için daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek sorunları başarıyla çözmeye, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölü kertenkele görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehirli kertenkele görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Rüyada renkli kertenkele görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcek kertenkele görmek herkesin rahat edeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments