Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kertenkele öldürmek

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, giden birinin geri döneceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek arzuların yerine geleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments