Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare boğmak

Rüyada fare boğmak

Rüyada fare boğmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, elindekileri kaybedeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada fare boğmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada fareyi suda boğmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare boğmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada adam boğmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalettir.

Rüyada kurt boğmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yılanı boğmak çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Rüyada eşini boğduğunu görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek boğduğunu görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği boğmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments