Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam boğmak

Rüyada adam boğmak

Rüyada adam boğmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adam boğmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya maddi konularda meydana gelen ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada adam boğmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada suda adam boğmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, Allah katında yükseleceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan boğduğunu görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini boğmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın boğmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada bebeğini boğmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada birini iple boğmak başarıya giden yollarını açacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk boğmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments