Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt boğmak

Rüyada kurt boğmak

Rüyada kurt boğmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, bol bol moral depolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt boğmak gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada kurt boğmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada horoz boğmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, geri planda kalacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada ayı boğmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, bol muhabbette olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kendini boğmak onların başarıları ile gururlanacağına, mutlu günler göreceğine, sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini elleriyle boğmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, isteklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak kuş gibi hafifleyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü boğmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada insanı suda boğmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments