Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği boğmak

Rüyada bir erkeği boğmak

Rüyada bir erkeği boğmak elinin darlaşacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği boğmak gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Rüyada bir erkeği boğmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi boğduğunu görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada bebek boğmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin birini boğduğunu görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kalp kıracağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz boğmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga boğmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada suda insan boğmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulur.

Rüyada cin boğmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments