Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini boğduğunu görmek

Rüyada eşini boğduğunu görmek

Rüyada eşini boğduğunu görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, azap çektiğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına inanılır.

Rüyada eşini boğduğunu gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada eşini boğduğunu görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet eder.

Rüyada fareyi suda boğmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada insanı boğmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yalan söylemeye, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam boğmak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret eder.

Rüyada kocayı boğmak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendini boğmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada kızını boğmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare boğmak elinin darlıktan kurtulacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments