Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek boğduğunu görmek

Rüyada köpek boğduğunu görmek

Rüyada köpek boğduğunu görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek boğduğunu gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Rüyada köpek boğmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hak yolunu bulacağına tabir olunur.

Rüyada köpek boğduğunu görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeği boğduğunu görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, çıkmaza düşeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada köpeği boğmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada siyah köpek boğmak kadim dostlar edineceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada insanı boğmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yönetici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kendini boğmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini boğmak elinin sıkışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments