Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı boğmak

Rüyada yılanı boğmak

Rüyada yılanı boğmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yılanı boğmak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada yılan boğmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın boğduğunu görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı boğmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan boğduğunu görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı suda boğmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini boğmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastıkla boğmak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Rüyada köpek boğmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments