Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada far sürdüğünü görmek

Rüyada far sürdüğünü görmek

Rüyada far sürdüğünü görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, refah düzeyinin artacağına inanılır.

Rüyada far sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada far sürdüğünü görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada gözün üstüne far sürmek her zaman neşeli olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada gözüne far sürmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze yeşil far sürmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada far almak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Rüyada turuncu far sürmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sürekli tartışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments