Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada far almak

Rüyada far almak

Rüyada far almak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada far almak gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Rüyada turuncu far sürmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada mor far sürmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Rüyada göze yeşil far sürmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz farı görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada göz farı sürmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyada far almak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba far görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, maddi varlığının çoğalacağına, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gözüne far sürmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, üzüntülü haberler alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments