Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu far sürmek

Rüyada turuncu far sürmek

Rüyada turuncu far sürmek yalan söyleyeceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çeşitleneceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu far sürmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada turuncu far sürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, işlerini yoluna koyacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada yeşil göz farı sürmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada mor far sürmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı far sürmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Rüyada sarı far sürmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada gözlerine far sürmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil far sürmek zahmetinin çoğalacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet eder.

Rüyada göze siyah far sürmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments