Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor far sürmek

Rüyada mor far sürmek

Rüyada mor far sürmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor far sürmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mor far sürmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil far sürmek işin düzeltileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil göz farı sürmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı far sürmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada sarı far sürmek namının yürüyeceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz far sürmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine yorulur.

Rüyada göze siyah far sürmek iş hayatının düzeleceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada far sürmek adım adım başarıya ulaşılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments