Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanların yıkılmasını gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerinde konuşulan konular ya da teklifler sonuçlarını gösteriyor.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, bir fitne çıkarmaya, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek yeni bir işe gireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek eşi ile arasının açılacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına yorulur.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan apartman görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments