Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan apartmanlar görmek

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kötü günleri geride bırakacağına, emeğinden hayır göreceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, içinin rahat edeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan apartmanlar gördüyseniz:

  • Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada apartman yıkılması görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan apartman görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalettir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, kazancının günden güne düşeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalettir.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek zarara uğrayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments