Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman yıkılmasını görmek

Rüyada apartman yıkılmasını görmek

Rüyada apartman yıkılmasını görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, küslüklerin biteceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Rüyada apartman yıkılmasını gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, gülmeye hasret kalacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet eder.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments