Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan apartman görmek

Rüyada yıkılan apartman görmek

Rüyada yıkılan apartman görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan apartman gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yıkılan apartman görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet eder.

Rüyada apartman yıkılması görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments