Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, elindekini de bitireceğine inanılır.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine inanılır.

Rüyada apartman yıkılması görmek ters giden olayların düzeltileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek bol nimete kavuşacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yıkılan apartman görmek malını ve parasını kaybedeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments